INTEP
Pientalo rakentamista

RAKENTEILLA JA MYYNNISSÄ OLEVAT KOHTEET

Kylävuorentie 2 E, 04130 Nikkilä 

4h, k, sauna, 2*kph, erillinen wc, khh, ask.h, yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka. Asuintilojen pinta-ala 165 m2.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella asuinalueella Sipoon Nikkilässä! Tässä kolmikerroksisessa kodissa on tilaa koko perheelle: neliöt jakautuvat neljän huoneen sisältävään pohjaratkaisuun sekä kodinhoitohuoneeseen ja askartelu/työhuoneeseen. Autokatos on myös, jossa yksipaikka on varattu tälle asunnolle.  Talo on rakennettu vuonna 1930, ja sen hirsirakenteet kertovat suomalaisesta rakennusperinteestä. Vaikka talo kantaa historiaa, on se silti erinomaisessa kunnossa ja valmiina toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi.  Sijainti on mitä parhain: talon ympärillä on rauhoittavia metsäalueita, jotka houkuttelevat lenkille tai muuhun ulkoiluun. Lapsiperheille on tarjolla päiväkoti vain 600 metrin päässä ja suositun Nikkilän koulukeskuksen koulu n. 1,5 kilometrin päässä. Myös Nikkilän keskustan palvelut ovat vain parin minuutin ajomatkan päässä tarjoten kattavasti kaiken tarvittavan arjen pyörittämiseen.  Tämä hurmaava ja persoonallinen koti ei jätä ketään kylmäksi, joten tule ihastumaan paikan päälle! Voisiko tämä olla sinun ja perheesi unelmien toteutus? Lisätietoja kohteesta  https://silfvenius.fi/kohteet/kylavuorentie-2-e/80127385/

Amiraalinmäki 2 A ja B, 01150 Söderkulla

5h, k, sauna, kph+wc, erillinen wc, khh, yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka. Asuintilojen pinta-ala 126 m2.

Kohteen rakentaminen on aloitettu ja se valmistuu keväällä 2024.

Talot rakentuvat keskeiselle sijainnille Söderkullaan. Kävelymatkan päässä n.500 m on päiväkoti, Sipoonlahden koulu, kirjasto, hammashoitola, R-kioski, apteekki, useita kampaamo ja parturi palveluita, kuntosali, salybandy halli, jalkapallokenttä, frisbeegolf radat, S-market, K-Supermarket, Lidl ja useampi pizzeria ja ravintola.

Lähimpään venesatamaan (joensuun tila) n.1.9 km josta löytyvät satamapalvelut, frisbeegolf radat, kesäkahvila, majoitus ja aamiaispalvelut sekä uimapaikka.

Energiatehokkaat ja kestävät valinnat

Asunnot on varustettu taloudellisilla ilmavesilämpöpumpuilla (VILP) jotka lämmittävät käyttöveden sekä lattiassa kiertävän veden. Kyseessä on siis vesikiertoinen lattialämmitys.

Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan erillisellä ilmanvaihtokoneella, joka on varustettu LTO tekniikalla. LTO, lämmöntalteenotto hyödyntää asunnosta poistettavan ilman lämpöenergiaa ja tuottaa säästöä lämmityskustannuksiin. 


 Varaa rohkeasti esittely: mika@silfvenius.fi tai puh. 050 66159